• Zet jezelf op voorsprong

    Zet jezelf op voorsprong

Een concrete strategie naar meer resultaat, balans en flow in je werk.

Anders Communiceren

Anders Communiceren

Intakegesprekken, adviesgesprekken, slechtnieuwsgesprekken. Omgaan met lastige mensen. Nee zeggen. Vind je weg door het communicatie-oerwoud met woorden die gedachten kunnen beïnvloeden. En kom tot het beste resultaat.
Anders Presenteren

Anders Presenteren

Nooit meer natte handen, een droge mond, kriebels in de buik, black-outs, paniek. Presenteer voor elk publiek, van een paar mensen tot overvolle zalen, alsof je met je buurman praat. Breng je boodschap effectief. Dring overtuigend door tot je gehoor.
Anders Verkopen

Anders Verkopen

Vind de juiste verbinding met je klant. Ontdek waar het écht om gaat. Stel je aanbod af op de behoefte van de klant en zet die stap naar toegevoegde waarde. Verdiep je contacten en leer hoe je op het juiste moment de orders binnenhaalt.
Anders Onderhandelen

Anders Onderhandelen

Combineer de meest werkbare onderhandelingstechnieken en leer te schakelen. Maak onderhandelen een deel van je leven. Doe het met hoofd, hart en alle zintuigen. Speel en win. Leer te ontspannen voor het beste resultaat.
Anders Werken

Anders Werken

Alleen voor business professionals die de meest interessante maar ook meest onbekende weg willen volgen: die naar binnen. Van het hoofd naar het hart en daaraan voorbij. Maak je hoofd leeg door praktische meditatie. Leer energie te voelen en toe te passen. Maak gebruik van een arsenaal aan mogelijkheden dat zijn weerga niet kent. En ontdek dat daar niets zweverigs aan is wanneer je het concreet leert toe te passen.
Anders op maat

Anders op maat

Wil je van andere business professionals leren? Volg dan een van onze open inschrijvingen. Ben je met een groep met eenzelfde trainingswens, dan is training op maat mogelijk. Toegesneden op de eigen praktijksituatie. Waar je ook voor kiest, de groepen zijn altijd klein voor optimale aandacht en een veilige en prettige leeromgeving.

Wie het beste nastreeft is nooit volleerd

Haal meer uit jezelf! Bel Bob Heeren op 06 51 557 717 of stuur een e-mail.

Maak vrijblijvend een afspraak