• Haal méér uit jezelf en je werk

  Haal méér uit jezelf en je werk

 • Missie

  Het begeleiden van business professionals via anders denken naar anders doen voor een beter resultaat.
 • Bob Heeren

  Bob Heeren is de oprichter van anderhandelen. Behalve anderhandelaar is Bob ook advocaat, mediator, zanger, presentator en schrijver.

  Meer over zijn andere activiteiten vind je op www.bobheeren.nl.
 • Bob over anderhandelen

  "Als NLP Master Practitioner heb ik leren onderhandelen met mijn eigen gedachten en gevoelens. Dat stimuleerde mij te doen wat ik als advocaat eigenlijk al jarenlang doe: het coachen en trainen van business professionals naar anders denken & doen. Zodat ze (nog) betere resultaten halen."
 • Bob over conflicten

  "Conflicten boeien me. Hoe ze ontstaan, verergeren en via het recht op te lossen zijn. Of juist niet. Ik heb veel opleidingen gevolgd die een raakvlak met communicatie hebben: gesprekstechnieken, observatiepractica, business coaching, onderhandelen en mediation. Dat help om mensen inzicht te geven in hoe het probleem kon ontstaan, wat hun eigen rol daarin is en wat ze bij de ander kunnen laten."
 • Bob over gedachten en emoties

  "Veel conflicten ontstaan, blijven in stand of groeien zelfs door gedachten en emoties. In het zakenleven worden die meestal weggewuifd, terwijl erkenning juist sneller tot oplossingen leidt. Via het erkennen van emoties en daarna het concreet schetsen van een nieuwe weg die beter begaanbaar is dan de vorige, worden hoofd én hart bediend."